Hozzávalók:
200 ml kókusztej sűrítmény (én Cocomas-t használtam)
2 tojás sárgája
1 rúd vanília
3 ek kukorica keményítő
3-4 ek nyírfacukor
4 dl víz
1 gránátalma
A kókusztej sűrítményt felöntjük a vízzel és hozzáadjuk a felvágott és kikapart vaníliát, s magát a rudat. A 3/4-ét feltesszük melegedni. Közben a keményítőt, nyírfacukrot, a tojások sárgáját valamint a maradék kókusztejet elkeverjük, majd hozzáöntjük a tűzhelyen lévőhöz. Állandó keverés mellet, közepes hőfokon felforraljuk.
A besűrűsödött sodót poharakba töltjük, gránátalmával díszítjük és hűtve szervírozzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése